Fondsbestyrelse

Asylets bygning fra 1838, forhuset mod Stengade, retiradehuset i baggården og haven/legepladsen er ejet af en fond. Læs mere om fonden herunder.

Helsingør Asylfond ejer bygningerne og grunden beliggende Stengade 29. Bygningerne rummer en lejlighed på 1. sal i forhuset, samt en butik i stueetagen. Sidebygningen rummer børnehaven Helsingør Børneasyl, kaldet Asylet, og baggården er indrettet som legeplads for børnehaven. Retiradehuset bliver brugt til opbevaring af børnecykler og legetøj.

Fondens indtægter er husleje fra henholdsvis, lejlighed, butik og børnehave. Indtægterne dækker administration og vedligeholdelse af ejendommen. Eventuelt overskud i fonden gives til børnehaven.

Fondens bestyrelse er, advokat Jens Gottlieb som er formand og administrator, Bertel Johansen som er kommunal repræsentant i Forældrebestyrelsen, samt to forældre fra Forældrebestyrelsen.

Fondsbestyrelsen holder min. ét årligt møde og én gang årligt inviterer fonden, Bestyrelserne og personalegruppen på en fælles middag.